Παρασκευή, 29/03/2024, 08:46:47

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

  

Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο του Τοξότη Βόλου... 94 χρόνια ιστορίας στο Μαγνησιώτικο και Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε...Αποτελέσματα 23ης αγωνιστικής : Πανιώνιος Ν.Ι. - Τοξότης 1-1, Ολυμπιακός - Αγία Άννα 3-1, Φθιώτιδες Θήβες - Ακροπολη 1-1, Αίας - ΓΣ Αλμυρου 0-1, Ρήγας Φεραίος - Αστέρας 2-0, ΑΟ Σκιάθου - Σαρακηνός 1-0, Πύρασος - Θησέας 0-1
ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ο.

Κατηγορίες
Τοξότης Βόλου [630]
Άρθρα που αφορούν την ομάδα του Τοξότη Βόλου
Τοπικό ποδόσφαιρο [771]
Άρθρα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο
Γενικά θέματα [49]
Ιστορία της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου [50]
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την ιστορία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου...
Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου [46]
Άρθρα που αφορούν την ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου


Άμεση επικοινωνία
500

Στατιστικά επισκέψεων

Χρήστες συνδεδεμένοι: 1
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι χρήστες: 0

Είσοδος εγγεγραμμένων χρηστών
Ψευδώνυμο:
Κωδικός:
Παραμονή σε 
      σύνδεση
Σε α

Αναζήτηση


09:13:56
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…
Κατ’ αρχήν να συγχαρούμε για μία ακόμη φορά την ομάδα του Αστέρα για την παλικαρίσια νίκη που πέτυχαν χτες, το Σάββατο, με αντίπαλο την ομάδα μας, σκορ 1-0 στο Ε.Α.Κ. του Βόλου. Συγχαρητήρια που εκφράσαμε και μετά τη λήξη του αγώνα, σε όλους (προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες) και δια χειραψίας. Σωστά? Επίσης να εκφράσουμε ΟΛΟΨΥΧΑ τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση των παιδιών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο-Λ-Ο-Ψ-Υ-Χ-Α!!!!!! Και να είναι πάλι, σύντομα ξανά στις δουλειές τους και στα γήπεδα, να υπηρετούν αυτό που τόσο αγαπούν. Το ποδόσφαιρο!!!!

Θεωρούμε παλικαρίσια μία νίκη που έρχεται εκτός έδρας, στο 88ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι δύσκολο, με έναν αντίπαλο που δεν είναι κατώτερος από σένα και αυτό αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Την αξία στη νίκη, όπως και στην ήττα την δίνει η αξία του αντιπάλου.

Θεωρούμε επίσης ότι χτες έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες (όπως απόδειξαν μέσα στο γήπεδο), στο οποίο θα μπορούσε να κερδίσει είτε ο ένας, είτε ο άλλος. Κέρδισε ο ένας, και μπράβο του. Από κει και πέρα ήταν ένα δυνατό ματς, με πάθος και ένταση, αλλά σε καμία περίπτωση έξω από τα αθλητικά πλαίσια.
Υπήρξαν δυστυχώς δύο τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, σε δύο φάσεις σαν αυτές που γίνονται κατά εκατοντάδες κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα. Φάσεις που ίσως να μην υπήρξε και φάουλ.
Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι τα παιδιά αυτά, που φέτος φοράν τη φανέλα του Αστέρα, του χρόνου πιθανόν του Τοξότη, και το αντίστροφο, είναι και δικά μας παιδιά. Νοιαζόμαστε για αυτά όσο και σεις. Και δεν κάνουμε διαχωρισμό ανάμεσα σε δικά μας και δικά σας παιδιά. Σε καμία περίπτωση. Να είστε σίγουροι γι αυτό.
Και επειδή την εικόνα της κάθε ομάδας τη χτίζουν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, σας ενημερώνουμε ότι ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα να μας κατηγορήσει κάποιος ότι εκτρέφουμε το αντιαθλητικό και το βρώμικο ποδόσφαιρο. Και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ούτε σε σας να το κάνετε!!!! Ούτε για αστείο, ούτε για τη δημιουργία εντυπώσεων. Πονάμε αυτά τα παιδιά σαν δικά μας παιδιά.
Κύριοι, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είμαστε εχθροί, και το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να συμπορευτούμε σε μία προσπάθεια για παράδειγμα να υπάρξει γιατρός σε κάθε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος, και όχι να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε θόρυβο με φαμφάρες του τύπου ποιος θα δώσει το μεροκάματο στα παιδιά που τραυματιστήκαν. Εκτός αν πιστεύετε ότι από τις άλλες ομάδες δεν έχει τραυματιστεί ποτέ κανένας. Βοηθητική ερώτηση: τι μπορεί να κάνει η διοργανώτρια με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών στα γήπεδα του τοπικού πρωταθλήματος????

Από πότε κύριοι είναι ανεπίτρεπτο να κόβουν από την ομάδα σας βαθμούς οι αντίπαλοι??? Και με ποιον τρόπο επιτρέπεται?? Αντί για αντιποδόσφαιρο ποιοι μέθοδοι είναι αποδεκτοί? Το ρωτάμε για να μην υποπέσουν στο ίδιο λάθος και οι προσεχείς αντίπαλοί σας. Και μία και το έφερε η κουβέντα, προφανώς ο κύριος που έγραψε την ανακοίνωση, δεν γνωρίζει ότι μετά το τέλος του ματς ο προπονητής σας μας έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση…. Από πού ορμώμενος το έκανε? Μήπως επειδή παίζαμε πολύ καλά το αντιποδόσφαιρο?? Καλό θα ήταν αυτοί που γράφουν τις ανακοινώσεις να πήγαιναν και λίγο στο γήπεδο.

Επίσης να πούμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν 9 μπάλες στον πάγκο για να γίνει το παιχνίδι. Κάθε φορά που έβγαινε η μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου μία άλλη έμπαινε αμέσως μέσα. Ίσως, δεν ήταν προδιαγραφών champions league, αλλά τι να κάνουμε. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές μας. Παρεμπιπτόντως, με τις ίδιες μπάλες παίξαμε και το πρώτο παιχνίδι με τη Δάφνη, και το τρίτο με τον Άθλο Αλμυρού και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Αλλά τι ξέρουν αυτοί από καλές μπάλες??? Α! και για την ιστορία, αφού κυνηγούσατε την μία καλή μπάλα που υπήρχε στο παιχνίδι, για να μπορέσει να συνεχιστεί ο αγώνας, και υπήρχαν τόσες καθυστερήσεις, γιατί ο διαιτητής κράτησε μόνο ένα λεπτό καθυστέρηση και ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε να ισοφαρίσει??? Ίσως γιατί δεν ήθελε να βάλετε και δεύτερο γκολ, για να μην είναι η νίκη σας μεγαλύτερη.

Γιατί, αφού ο διαιτητής ανεχόταν το αντιαθλητικό και βρώμικο παίξιμό μας, (προφανώς για να μας ευνοήσει, αφού δεν σας χώνευε), γιατί δεν καταλόγιζε εκείνο το πέναλτι στο 65΄, να δώσει και την αποβολή στον αμυντικό που έπιασε τη μπάλα με το χέρι, να καθαρίσει και το ματσάκι, και σας βασάνιζε μέχρι το 88’??? θεωρούμε ότι ο διαιτητής έκανε λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση με δόλο!!! Πάντως αν κάποιος πρέπει να νιώθει αδικημένος από τις αποφάσεις του ρέφερι, αυτός δεν είναι σίγουρα ο φιλοξενούμενος. (Πετυχημένο το γλείψιμο στον κ. Κανούλη)

Επειδή κύριοι, με εμετικές ανακοινώσεις, θίγετε πρόσωπα και καταστάσεις, σας ενημερώνουμε ότι κανένας σε αυτήν την ομάδα, η οποία σας φιλοξένησε χτες, Σάββατο, στην έδρα της, και σας συνεχάρη για την νίκη σας, δεν είναι ούτε βρώμικος, ούτε τίποτε άλλο από αυτά που με έκπληξη διαβάσαμε στην ατυχή ανακοίνωσή σας. Και επειδή ο Αστέρας Ριζομύλου είναι σύλλογος με πολυετή παρουσία, μεγάλη ιστορία, πολλές διακρίσεις και τεράστια προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να προσέχει ιδιαίτερα ποιος τον εκπροσωπεί με προκλητικές ανακοινώσεις κατά ενός συλλόγου όπως ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΒΟΛΟΥ. Καλό θα ήταν λοιπόν να ανασκευάσετε την ανακοίνωσή σας!!!!

Και πάλι καλή ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές Βισβίκη και Καναρά, και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Αστέρα.




Category: Τοξότης Βόλου | Views: 830 | Added by: pigasosapsadmin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Όνομα *:
Ηλ.ταχυδρομείο:
Κωδικός ασφαλείας*:
Ο επόμενος αγώνας...

Α'ΕΠΣΘ 23-24 (23η αγων.)
1  Oλυμπιακός 

64

2  Αγία Άννα  

59

3  Ρήγας Φεραίος

48

4 Θησέας 

44

5  Πύρασος  

44

6  Αιας

33

7  Τοξοτης 

31

8  Αστέρας   

29

9  Σαρακηνός  

25

10 ΓΣ Αλμυρου 

23

11 Ακρόπολη 

18

12 ΑΟ Σκιάθου   

16

13 Φθιώτ.Θήβες

15

14 Πανιώνιος 

7

* με αγώνα λιγότερο

Γ' ΕΠΣΘ 23-24 (19η αγων.)
1  Αγία Παρασκευή

49

2  ΑΣ Μικροθηβων

48

3  Ηρακλής Βόλου 

47

4  Τοξότης "Β"  

44

5 Απόλλων  

33

6 Ιάσων

32

7 Νίκη "Β"

25

8 ΑΕ Χλόης *

25

9  ΑΟ Σκιάθου "Β" 

23

10 Ελευθεριακός  

21

11 ΑΟΑνωΛεχωνιων 

16

12 Πηλέας 

11

13 Θησέας "Β" 

9

14 Μαγνησιακός "Β"*

0

* με αγώνα λιγότερο

Ημερολόγιο
«  Οκτώβριος 2012  »
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Αρχείο


Copyright Rigas Anagnostou © 2024 Free web hostinguCoz