Παρασκευή, 29/03/2024, 16:10:42

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

  

Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο του Τοξότη Βόλου... 94 χρόνια ιστορίας στο Μαγνησιώτικο και Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε...Αποτελέσματα 23ης αγωνιστικής : Πανιώνιος Ν.Ι. - Τοξότης 1-1, Ολυμπιακός - Αγία Άννα 3-1, Φθιώτιδες Θήβες - Ακροπολη 1-1, Αίας - ΓΣ Αλμυρου 0-1, Ρήγας Φεραίος - Αστέρας 2-0, ΑΟ Σκιάθου - Σαρακηνός 1-0, Πύρασος - Θησέας 0-1
ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ο.

Κατηγορίες
Τοξότης Βόλου [630]
Άρθρα που αφορούν την ομάδα του Τοξότη Βόλου
Τοπικό ποδόσφαιρο [771]
Άρθρα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο
Γενικά θέματα [49]
Ιστορία της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου [50]
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την ιστορία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου...
Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου [46]
Άρθρα που αφορούν την ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου


Άμεση επικοινωνία
500

Στατιστικά επισκέψεων

Χρήστες συνδεδεμένοι: 1
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι χρήστες: 0

Είσοδος εγγεγραμμένων χρηστών
Ψευδώνυμο:
Κωδικός:
Παραμονή σε 
      σύνδεση
Σε α

Αναζήτηση


01:01:58
Ο τεχνικός της Δάφνης, Σταύρος Σταμπουλής, μιλά στον Ιστότοπο
Αυτό το Σαββατοκύριακο τελειώνει ο πρώτος γύρος του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ΕΠΣΘ όπου κάθε μία από τις αγωνιζόμενες ομάδες θα συμπληρώσει 10 αγώνες .
Η Δάφνη όμως θα κάνει το ρεπό της αυτή την αγωνιστική έχοντας ήδη δώσει 10 αγώνες και έχοντας συλλέξει 21 βαθμούς. Έχει υποστεί μια μόλις ήττα (και αυτή εντός έδρας(!!!) από τον Απόλλωνα Καναλίων) ενώ έχει νικήσει σε 6 ματς και έχει φέρει ισοπαλία σε 3 ματς. Κουβαλώντας την ποινή των -5 βαθμών από την περσινή σεζόν βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας , "αγωνιστικά" όμως έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Σκόπελο.
Ο "υπεύθυνος" για την πάρα πολύ καλή πορεία της ιστορικής Δάφνης που προβάλει σαν ένα από τα ακλόνητα  φαβορί για την άνοδο αλλά και με πολλές αξιώσεις για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή , δεν είναι άλλος από τον προπονητή της κύριο Σταυρο Σταμπουλη ο οποίος παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη στον Ιστότοπο του Τοξότη:
Κύριε Σταμπουλη καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που κάνετε σε μένα και τον ιστότοπο του Τοξότη ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αυτό και την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης.
Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκλησή σας, θα προσπαθήσω μέσα από τις απαντήσεις μου να σας δώσω μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα ερωτήματά σας.
Μιλήστε μας για την προπονητική σας πορεία
.
Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B’ το οποίο απέκτησα στη σχολή της Ρόδου το 2008. Στα χρόνια που ασκώ την προπονητική, δούλεψα στα εξής σωματεία :Ακρόπολη Σέσκλου, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Σαρακηνός, Ορμινίο Πορταριάς, Αγία Παρασκευή και Α.Ο Σκιάθου.
Ποιους στόχους έχετε θέσει για την ομάδα της Δαφνης την οποία αναλάβατε το καλοκαίρι και ποια η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στους ποδοσφαιριστές σας;
Σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, θέσαμε ως πρωτεύοντα στόχο τον πρωταθλητισμό και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας για την ανώτερη κατηγορία, βασισμένη κυρίως σε νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, προερχόμενους από την ευρύτερη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Η φιλοσοφία μου είναι γνωστή στους κύκλους του τοπικού ποδοσφαίρου και εξηγώ. Θεωρώ το ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο ως ένα κοινωνικό φαινόμενο που δε διαπλάθει μόνο την αθλητική φυσιογνωμία, αλλά κυρίως διαμορφώνει χαρακτήρα, αναπτύσσει τις ψυχικές ιδιότητες των εμπλεκομένων και ενισχύει τις αντιστάσεις σε περιθωριακές συνήθειες. Για το λόγο αυτό, πάντοτε η επαφή μου με τους παίκτες ξεφεύγει από τα στενά όρια του προπονητή και λαμβάνει παιδαγωγικό χαρακτήρα.
Ποια είναι τα αρνητικά και ποια τα θετικά σημεία που έχετε εντοπίσει στην ομάδα σας και όσον αφορά το υλικό(ποδοσφαιριστες)και όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας(διοικηση);
Τα αρνητικά που εντόπισα έχουν δύο σκέλη. Το ένα είναι τα μέσα της ομάδας και το δεύτερο η γενική εντύπωση που άφηνε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Στο πρώτο σκέλος το μεγαλύτερο πρόβλημα  είναι το γηπεδικό. Παρ’ όλο που μας παραχωρήθηκε το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης ως έδρα και ενώ η Διοίκηση έχει καταβάλει χρόνο και χρήματα για τη συντήρηση του βοηθητικού εν’ τούτοις η  χρήση του κεντρικού γηπέδου κατά προτεραιότητα για τις ανάγκες της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Βόλου μας υποχρεώνει σε δεύτερο ρόλο. Το βοηθητικό είναι αυτή τη στιγμή σε κακή κατάσταση και ενώ εκκρεμεί ο δεύτερος γύρος. Το δεύτερο σκέλος αφορά την εικόνα που είχε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια. Χωρίς να θέλω να επεκταθώ πολύ, το γεγονός ότι η ομάδα αποχώρησε από αγώνα με συνέπεια να υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία και να εκκινήσει τη νέα χρονιά με -5 βαθμούς, αλλά και το γεγονός ότι δε γινόταν η ενδεδειγμένη δουλειά στην ομάδα, έδωσε την αίσθηση της απαξίας. Το βιώσαμε άλλωστε το καλοκαίρι όταν και ήταν δύσκολη η προσέγγιση παικτών για ενίσχυση του ρόστερ. Σε αυτό το σημείο έρχονται τα θετικά για το σύλλογο. Η διοίκηση, αν και δύσπιστη αρχικά, στήριξε την πίστη μου στο υπάρχον ακατέργαστο δυναμικό της ομάδας. Οργανωτικά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, τα υλικά και μέσα της ομάδας θα τα ζήλευαν πολλοί, ενώ μεγάλη συμβολή έχουν οι χορηγοί της ομάδας που πίστεψαν στο νέο εγχείρημα.
Η Δάφνη μετά από την άτυχη περσινή σεζόν, έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και ήδη πολλοί τη χρίζουν ως ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, αν όχι και για το πρωτάθλημα.
Ποια είναι η δική σας γνώμη;
Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το ακλόνητο φαβορί, αλλά αυτό που διαβεβαιώνω είναι ότι ο σύλλογος εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε αδυναμίες στο ρόστερ, τις οποίες προσπαθούμε να καλύψουμε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο χωρίς υπερβολές και προ παντός χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και το άριστο κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος θα καταφέρουμε την άνοδο στην Α’ τοπική.
Ποιες ομάδες εσείς θεωρείτε φαβορί για την άνοδο;
Θεωρώ πως όπως έχει τώρα η κατάταξη, τέσσερις από τις πρώτες έξι ομάδες συγκεντρώνουν παραπλήσιες πιθανότητες ανόδου.
Πως είδατε την ομάδα του Τοξότη ;
Θα σας επαναλάβω αυτολεξεί την ομιλία μου προς τους παίκτες πριν το μεταξύ μας αγώνα : ‘’΄ Σήμερα  αντιμετωπίζουμε την ομάδα που έχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μετά τους δύο μεγάλους της πόλης. Αυτή την εποχή στηρίζεται στις προσπάθειες κυρίως του προπονητή του Θανάση Χρυσοχού και των παικτών που αποτελούν μια πολλή καλή παρέα και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια ‘’ . Αγωνιστικά ήταν όπως την περίμενα με το χρόνο να κυλά υπέρ μας. Όμως παρά το τελικό σκορ είχε μια καλή παρουσία με αποκορύφωμα το διάστημα 15-45’ όπου κυριάρχησε.
Παρακολουθείτε την Α' τοπική; Ποιες ομάδες θεωρείτε ότι θα ξεχωρίσουν για τον τίτλο του πρωταθλητή και ποιες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους;
Σαφώς και παρακολουθώ την Α’ τοπική, κυρίως τον όμιλο του Βόλου. Το έχω όμως εξαντλήσει το θέμα με την κατηγορία αυτή. Όλος ο σχεδιασμός ήταν παντελώς άστοχος. Δύο όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια στερούν τον ανταγωνισμό. Και αφού το κάνανε γεωγραφικά, είναι άδικο να παίζει τελικό μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου. Πιστεύω ότι πλεονέκτημα έχουν οι ομάδες του Α’ ομίλου από τον οποίο θα βγει ο πρωταθλητής. Επειδή εκκρεμεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι παρακινδυνευμένο να πεις για φαβορί για πρωτάθλημα ή υποβιβασμό, γιατί κάποιες ομάδες θα αλλάξουν φυσιογνωμία.
 
 
Το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο βλέπετε ότι κάνει βήματα εμπρός ή πίσω και γιατί;
Πίστευα και πιστεύω ότι είναι αποκλειστική ευθύνη των παραγόντων η πρόοδος ή μη του ποδοσφαίρου. Και από τη στιγμή που ως χώρα έχουμε αποτύχει παταγωδώς άρα και το κύτταρό μας είναι σάπιο. Πιστεύω όμως πάρα πολύ ότι υπάρχουν τριγύρω υγιείς θύλακες, ένας εκ των οποίων είναι ο σύλλογος που εργάζομαι και ευτυχώς δεν είναι ο μοναδικός. Δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο γιατί είναι τόσα τα κακώς κείμενα και τα έχω αναφέρει τόσες φορές δημόσια που δε θα ήθελα να επανέλθω.
Θα μας πείτε λίγα λόγια για τον άνθρωπο Σταύρο Σταμπουλή;
Το ποδόσφαιρο μου έδωσε όλων των ειδών τα συναισθήματα και συνεχίζει να μου δίνει. Έχω ζήσει επιτυχίες, αποτυχίες, λύπες, χαρές, απογοητεύσεις, θυμούς, αλλά μου έχει δώσει το υπέρτατο. Απίστευτες ανθρώπινες σχέσεις. Δυνατές φιλίες και συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο. Αγαπώ το άθλημα με πάθος και όπως κάθε πάθος με απορροφά κάθε στιγμή. Προπονητής έγινα για να δώσω αυτά που δεν πήρα εγώ ως ποδοσφαιριστής. Η μεγαλύτερη χαρά μου να βλέπω παιδιά που δουλεύουν μαζί μου να επιτυγχάνουν σε όλους τους τομείς που ασχολούνται και κυρίως να μάθουν να δουλεύουν με κίνητρα και υψηλούς στόχους.
Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία με την ομάδα σας και
κάθε επιτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο με ΥΓΕΙΑ...
Ευχαριστώ για τις ευχές σας καθώς επίσης και για τη φιλοξενία. Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Στην ομάδα του Τοξότη να γίνει μεγάλος όπως παλιά.
Χορηγοί
Στηρίζουμε

Χορηγοί
Στηρίζουμε

Χορηγοί

Στηρίζουμε

Χορηγοί

Στηρίζουμε

Χορηγοί
Στηρίζουμε

Χορηγοί

Στηρίζουμε

Χορηγοί

Στηρίζουμε

Χορηγοί
Στηρίζουμε

Χορηγοί

 

 

 
 
 
Category: Τοπικό ποδόσφαιρο | Views: 880 | Added by: pigasosapsadmin | Tags: Συνεντεύξεις, Σταύρος Σταμπουλής | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Όνομα *:
Ηλ.ταχυδρομείο:
Κωδικός ασφαλείας*:
Ο επόμενος αγώνας...

Α'ΕΠΣΘ 23-24 (23η αγων.)
1  Oλυμπιακός 

64

2  Αγία Άννα  

59

3  Ρήγας Φεραίος

48

4 Θησέας 

44

5  Πύρασος  

44

6  Αιας

33

7  Τοξοτης 

31

8  Αστέρας   

29

9  Σαρακηνός  

25

10 ΓΣ Αλμυρου 

23

11 Ακρόπολη 

18

12 ΑΟ Σκιάθου   

16

13 Φθιώτ.Θήβες

15

14 Πανιώνιος 

7

* με αγώνα λιγότερο

Γ' ΕΠΣΘ 23-24 (19η αγων.)
1  Αγία Παρασκευή

49

2  ΑΣ Μικροθηβων

48

3  Ηρακλής Βόλου 

47

4  Τοξότης "Β"  

44

5 Απόλλων  

33

6 Ιάσων

32

7 Νίκη "Β"

25

8 ΑΕ Χλόης *

25

9  ΑΟ Σκιάθου "Β" 

23

10 Ελευθεριακός  

21

11 ΑΟΑνωΛεχωνιων 

16

12 Πηλέας 

11

13 Θησέας "Β" 

9

14 Μαγνησιακός "Β"*

0

* με αγώνα λιγότερο

Ημερολόγιο
«  Δεκέμβριος 2014  »
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Αρχείο


Copyright Rigas Anagnostou © 2024 Free web hostinguCoz