Παρασκευή, 19/04/2024, 15:43:15

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

  

Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο του Τοξότη Βόλου... 94 χρόνια ιστορίας στο Μαγνησιώτικο και Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε...Αποτελέσματα 26ης αγωνιστικής : Σαρακηνός - Τοξότης 1-2, Φθιώτιδες Θήβες - Αίας 2-1, ΓΣ Αλμυρού - Πανιώνιος Ν.Ι. 1-2, Πύρασος - Ρήγας Φεραίος 3-1, Θησέας - Αγία Άννα 4-3, ΑΟ Σκιάθου - Ολυμπιακός 0-3, Αστέρας - Ακρόπολη 2-3
ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ο.

Κατηγορίες
Τοξότης Βόλου [632]
Άρθρα που αφορούν την ομάδα του Τοξότη Βόλου
Τοπικό ποδόσφαιρο [771]
Άρθρα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο
Γενικά θέματα [49]
Ιστορία της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου [50]
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την ιστορία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου...
Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου [46]
Άρθρα που αφορούν την ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου


Άμεση επικοινωνία
500

Στατιστικά επισκέψεων

Χρήστες συνδεδεμένοι: 1
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι χρήστες: 0

Είσοδος εγγεγραμμένων χρηστών
Ψευδώνυμο:
Κωδικός:
Παραμονή σε 
      σύνδεση
Σε α

Αναζήτηση


15:52:48
Οι "μάχες" της Β' κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ.
Στην τελική ευθεία μπαίνει , μετά την διακοπή λόγω της εορτής του Πάσχα, το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. με την διεξαγωγή των 4 τελευταίων αγωνιστικών.
Είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας των τελευταίων ετών , αυτό που διεξάγεται φέτος.  Μπορεί την μαθηματική κατάκτηση της ανόδου να την έχουν ήδη πετύχει οι Ακρόπολη Σέσκλου και Παγασητικός Αλυκών (τα δυο μεγάλα φαβορί από την έναρξη του πρωταθλήματος) όμως τις επόμενες 4 αγωνιστικές θα κορυφωθούν δυο μεγάλες μάχες :
  • η μάχη του τίτλου του πρωταθλητή με διεκδικήτριες τις ομάδες : Ακρόπολη και Παγασητικός
  • η μάχη της τρίτης θέσης ( που οδηγεί σε άνοδο αν ο Ηρακλής Βόλου τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις των μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία) με διεκδικήτριες τις ομάδες: Νέοι Αθλητές Νίκης, Τοξότης, Άνθιμος Γαζής, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Εθνικός .
Μάλιστα το ενδιαφέρον θα γίνει ακόμα πιο έντονο αν επαληθευτεί το σενάριο να ισχύσει τελικά η περσινή προκήρυξη του πρωταθλήματος( και όχι η φετινή) σύμφωνα με την οποία οι ομάδες που θα καταλάβουν την τρίτη αλλά και την τέταρτη θέση κερδίζουν απευθείας την άνοδο , ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην πέμπτη θέση κερδίζει υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις την άνοδο.
Στις επόμενες γραμμές σας παρουσιάζουμε μια ανάλυση για τις δυο αυτές μάχες της Β' κατηγορίας.
Η μάχη του τίτλου του πρωταθλητή
Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το πρόγραμμα των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή και η βαθμολογία τους. Με αστερίσκο (*) σημειώνονται οι εκτός έδρας αγώνες , με πράσινο χρώμα σημειώνονται οι θεωρητικά "εύκολοι αγώνες" ( αν και η φετινή σεζόν έδειξε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι) ενώ με την πράσινη διαγράμμιση οι "επικίνδυνοι αγώνες" ( αφού οι αντίπαλοι έχουν την ανάγκη των βαθμών-στους επικίνδυνους αντίπαλους εντάσσεται και η Δύναμις για ειδικούς λόγους ).
Από την μελέτη του παραπάνω πίνακα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι :
(1) Η Ακρόπολη κρατά την τύχη της στα χέρια της καθώς με δυο νίκες στα ματς με Αργοναύτες(εντός) και Δύναμις(εκτός) κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή και μετατρέπει το ματς με τον Παγασητικό την τελευταία αγωνιστική σε ντέρμπι γοήτρου. Σε περίπτωση που ο Παγασητικός έχει απώλεια δυο βαθμών σε μία από τις επικίνδυνες εξόδους του με Άνθιμο Γαζή και Ιάσονα τότε η Ακρόπολη φτάνει στον στόχο της με μια νίκη και μια ισοπαλία στα παραπάνω δυο ματς . Αν μάλιστα ο Παγασητικός έχει απώλεια τουλάχιστον 3 βαθμών στις προαναφερθείσες επικίνδυνες εξόδους , τότε θα είναι αρκετή και μια μόλις νίκη για την Ακρόπολη ώστε να πετύχει τον στόχο της.
(2) Ο Παγασητικός βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση αλλά κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει από την μάχη του τίτλου. Ο Παγασητικός θα πρέπει να πετύχει τρεις νίκες στα ματς με Άνθιμο Γαζή (εκτός), Α.Ε.Μακρινίτσας(εντός)  και Ιάσονα (εκτός) και παράλληλα η Ακρόπολη να έχει μια τουλάχιστον βαθμολογική απώλεια (κάτι που δεν είναι απίθανο στο εκτός έδρας ματς της Ακροπόλεως με την Δύναμη) ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο από την Ακρόπολη στο ματς  της τελευταίας αγωνιστικής (οπότε υποδέχεται την αντίπαλο του σε ένα ματς-φωτιά εφόσον επαληθευτούν τα παραπάνω).
Με το πέρας της 25ης αγωνιστικής λοιπόν η κορυφή της βαθμολογίας θα έχει ως εξής:
  • Ακρόπολη 63 , Παγασητικός 59 : η Ακρόπολη αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και απομένει το ντέρμπι γοήτρου Παγασητικός-Ακρόπολη την 26η και τελευταία αγωνιστική

ή

  • Ακρόπολη 61 ή 60 , Παγασητικός 59: ο τίτλος θα κριθεί στο ντέρμπι Παγασητικός-Ακρόπολη (με την Ακρόπολη να κυνηγά δυο αποτελέσματα: νίκη ή ισοπαλία).
Η μάχη της τρίτης θέσης
Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το πρόγραμμα των ομάδων που διεκδικούν την τρίτη θέση και η βαθμολογία τους. Με αστερίσκο (*) σημειώνονται οι εκτός έδρας αγώνες , με πράσινο χρώμα σημειώνονται οι θεωρητικά "εύκολοι αγώνες"( αν και η φετινή σεζόν έδειξε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι) ,με την πράσινη διαγράμμιση οι "επικίνδυνοι αγώνες" ( αφού οι αντίπαλοι έχουν την ανάγκη των βαθμών-στους επικίνδυνους αντίπαλους εντάσσεται και η Δύναμις για ειδικούς λόγους ) ενώ με κόκκινο σημειώνονται οι αγώνες μεταξύ των ομάδων που έχουν στόχο την τρίτη θέση.
Από την μελέτη του παραπάνω πίνακα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι :
(1) Οι Νέοι Αθλητές Νίκης κρατούν την τύχη της στα χέρια τους  καθώς με τέσσερις νίκες στα ματς με Κένταυρο(εκτός) , Άνθιμο Γαζή(εντός), Α.Ε.Μακρινίτσας(εκτός) και Ιάσονα(εντός) κατακτούν την τρίτη θέση. Μάλιστα αυτό μπορεί να το καταφέρουν αρκεί να πετύχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο ματς με Ιάσονα ή Άνθιμο Γαζή. Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα για τους Νέους Αθλητές σε περίπτωση που έχουν βαθμολογικές απώλειες σε δυο τουλάχιστον ματς ( όπως στα ματς με Άνθιμο Γαζή και Ιάσονα) καθώς καραδοκεί ο Τοξότης.
(2) Ο Τοξότης είναι η μόνη από τις ομάδες που δεν έχει κάνει ρεπό της. Ο Τοξότης θέλει τρείς νίκες στα ματς με Εθνικό(εντός), Νηλέα(εκτός) και Κένταυρο εντός για να φτάσει στους 43 βαθμούς με τους οποίους εξασφαλίζει την τέταρτη θέση έχοντας σημαντικές ελπίδες να καταλάβει και την τρίτη σε περίπτωση που οι Νέοι Αθλητές έχουν απώλειες σε δυο τουλάχιστον ματς .
(3) Ο Ιάσονας έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή αφού δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς με Παγασητικό (εντός) από το οποίο θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατόν και θέλει νίκη στα ματς με Αργοναύτες (εκτός), Δύναμις(εκτός) και Νέοι Αθλητές (εκτός) ώστε να ελπίζει στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Για να έχει αυτήν την ελπίδα λοιπόν πρεπει να πετύχει τρεις νίκες εκτός έδρας και να αποσπάσει και βαθμό ή βαθμούς στο ματς με Παγασητικό.
(4) Ο Άνθιμος Γαζής έχει και αυτός πάρα πολύ δύσκολη αποστολή καθώς για να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση θα πρέπει να πετύχει μόνο νίκες και μάλιστα την μια επί του Παγασητικού(εντός) (!!!) καθώς και στα ματς με Νέους Αθλητές(εκτός) , Εθνικό(εντός), Κένταυρο(εκτός).
(5) Ο Εθνικός έχει λιγοστές ελπίδες για την τρίτη θέση αλλά είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει την ποιότητα της και την αγωνιστικότητα της και αναμένεται να παλέψει ως το τέλος . Θέλει μόνο νίκες στα ματς με Τοξότη (εκτός), Κένταυρο(εντός), Άνθιμο Γαζή(εκτός) και Α.Ε.Μακρινίτσας(εντός)  ώστε να φτάσει στους 40 βαθμούς και να καπαρώσει κατά 99% την τέταρτη θέση έχοντας και κάποιες αμυδρές ελπίδες για την τρίτη θέση.
Πιθανή τελική βαθμολογία:
Νέοι Αθλητές Νίκης...41+ βαθμοί από τα ματς με Άνθ.Γαζή και Ιάσονα
Τοξότης......................40+ βαθμοί από ματς με Εθνικό
Ιάσονας......................35+ βαθμοί από ματς με Δύναμη και Νέους Αθλητές
Άνθιμος Γαζής............34+ βαθμοί από ματς με Νέους Αθλητές και Εθνικό
Εθνικός......................34+ βαθμοί από ματς με Τοξότη και Άνθ.Γαζή
.

 

 

 
 

 
Category: Τοπικό ποδόσφαιρο | Views: 868 | Added by: pigasosapsadmin | Tags: 2015-16, ανάλυση, Β' ΕΠΣΘ | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Όνομα *:
Ηλ.ταχυδρομείο:
Κωδικός ασφαλείας*:
Ο επόμενος αγώνας...

Α'ΕΠΣΘ 23-24 ΤΕΛΙΚΗ
1  Oλυμπιακός

73

2  Αγία Άννα 

65

3  Ρήγας Φεραίος

54

4 Πύρασος 

53

5  Θησέας 

50

6  Τοξότης

34

7  Αίας 

33

8  Αστέρας

32

9  Σαρακηνός  

26

10 Ακρόπολη

24

11 ΓΣ Αλμυρού

23

12 ΑΟ Σκιάθου

20

13 Φθιώτ.Θήβες

20

14 Πανιώνιος 

10

* με αγώνα λιγότερο

Γ' ΕΠΣΘ 23-24 (22η αγων.)
1  Αγία Παρασκευή

58

2  ΑΣ Μικροθηβών

55

3   Ηρακλής Βόλου

54

4  Τοξότης "Β"  

53

5 Ιάσων  

39

6 Απόλλων  

37

7 Νίκη "Β" 

30

8 ΑΟ Σκιάθου "Β" 

26

9  ΑΕ Χλόης *

25

10 Ελευθεριακός   

21

11 ΑΟΑνωΛεχωνιων 

16

12 Θησέας "Β" 

15

13 Πηλέας 

14

14 Μαγνησιακός "Β"*

0

* με αγώνα λιγότερο

Ημερολόγιο
«  Μάϊος 2016  »
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Αρχείο


Copyright Rigas Anagnostou © 2024 Free web hostinguCoz