Τρίτη, 23/04/2024, 12:10:40

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

  

Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο του Τοξότη Βόλου... 94 χρόνια ιστορίας στο Μαγνησιώτικο και Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε...Ημιτελική Φάση Κυπέλλου ΕΠΣΘ : Τοξότης - Πύρασος (20/4), Ολυμπιακός - Αγία Άννα (21/4)
ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ο.

Κατηγορίες
Τοξότης Βόλου [635]
Άρθρα που αφορούν την ομάδα του Τοξότη Βόλου
Τοπικό ποδόσφαιρο [771]
Άρθρα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο
Γενικά θέματα [49]
Ιστορία της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου [50]
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την ιστορία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου...
Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου [46]
Άρθρα που αφορούν την ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου


Άμεση επικοινωνία
500

Στατιστικά επισκέψεων

Χρήστες συνδεδεμένοι: 1
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι χρήστες: 0

Είσοδος εγγεγραμμένων χρηστών
Ψευδώνυμο:
Κωδικός:
Παραμονή σε 
      σύνδεση
Σε α

Αναζήτηση


19:38:56
Πολύτιμο τρίποντο (περιγραφή)
Πολύτιμο τρίποντο κατέκτησε σήμερα ο Τοξότης νικώντας με 4-2 εντός έδρας την ομάδα του Αετού Κερασιάς.
Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με ένα όμορφο γκολ να προηγηθούν με 0-1 από το 5o λεπτό, όταν από το ύψος της μεγάλης περιοχής με όμορφο σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Παπακυρίτση, κατέληξε στο γάμα της εστίας του Πασπαλάρη, εκεί που ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Τοξότη πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και πίεσαν τον αντίπαλο, ζητώντας επίμονα το γκολ. Στο 17o λεπτό ο Γιούργας από τα 25 μέτρα, είδε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων εκτός θέσης, και με πολύ ωραίο σουτ κατάφερε να τον κρεμάσει και να γράψει το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 26o λεπτό το σκληρό παιχνίδι του Αετού είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Τοξότη, όταν ο Ντε Λα Κρουζ έδωσε τη θέση του στον Λένα, λόγω τραυματισμού. Η υπεροχή του Τοξότη δεν απέφερε σ’ αυτό το ημίχρονο ένα δεύτερο γκολ, αλλά αναλώθηκε σε πολλά κερδισμένα κόρνερ και μερικά σουτ έξω από την περιοχή που δεν δημιούργησαν ιδιαίτερους κινδύνους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 52΄ με τον Μπόζη κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, αφού ο τελευταίος, με δυνατό σούτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και μετά στα δίχτυα των αντιπάλων.

Πέναλτι ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι σε μαρκάρισμα του Ρηγίνου σε αντίπαλο επιθετικό (για τράβηγμα φανέλας), ένα πέναλτι που δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70΄, όταν ο Πουρνάρας ανέτρεψε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή. Φάση στην οποία οι του Αετού διαμαρτύρονται γιατί ο αμυντικός του Τοξότη ΔΕΝ κιτρινίστηκε (ο παίχτης ΔΕΝ είχε άλλη κάρτα). Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Πασπαλάρης δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το 2-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιούργας με σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, με 3-2, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (και το πέμπτο για φέτος), ενώ το σκορ έκλεισε ο Βαλτσιώτης στο 80’, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Ένα γκολ που κάποιος μπορεί να χαρακτηρίσει τυχερό, αφού προήλθε από κόντρα, αλλά ανήκει ολοκληρωτικά στον επιθετικό του Τοξότη που κυνήγησε τη φάση, πίεσε τον αντίπαλο στο να μην μπορεί να διώξει την μπάλα και κατάφερε έτσι να σκοράρει μετά από πολύ καιρό.

Στα συν της αναμέτρησης το πείσμα των παικτών του Τοξότη, σε ένα ματς που ξεκίνησε στραβά, είχαν έναν τραυματισμό από τα πρώτα λεπτά, βρέθηκαν αμέσως πίσω στο σκορ (0-1 στο 5΄), και έχασαν το προβάδισμα που είχαν με 2-1 γύρω στο 70’, αλλά βρήκαν το σθένος να το γυρίσουν και να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης, πηγαίνοντας έτσι με το πλεονέκτημα του ενός βαθμού στο ντέρμπι του Κροκίου.
Στα συν επίσης και το νεανικό σύνολο του Αετού, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που δουλεύουν από ότι φαίνεται πολύ καλά, και δείχνουν να έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
Στα μείον, οι πάρα πολλές διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Κερασιάς. Διαμαρτυρήθηκαν για ΟΛΕΣ τις φάσεις, από το πέναλτι που ζήτησαν πριν την ισοφάριση σε 2-2, από την κίτρινη που δεν δόθηκε στον Πουρνάρα, σε όλα τα πλάγια (και για το ποιος έπρεπε να το κερδίσει, και για το πώς εκτελούταν), σε όλες μα όλες τις διεκδικήσεις της μπάλας, είτε αυτή ήταν στο κέντρο του γηπέδου, είτε ήταν στην άμυνα της μίας ή της άλλης ομάδας.

Αν στη φάση που ο Αετός ζήτησε πέναλτι, ο αμυντικός του Τοξότη τράβηξε τη φανέλα του παίκτη της Κερασιάς, ειλικρινά δεν το ξέρουμε. Αν συνέβη, λυπούμαστε πολύ και να είναι όλοι σίγουροι ότι σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θέλουμε να ευνοούμαστε από αποφάσεις λανθασμένες (ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ) διαιτητών. Σίγουρα όμως αξίζουν συγχαρητήρια στον παίκτη του Αετού γιατί στάθηκε όρθιος (αν έγινε το μαρκάρισμα επαναλαμβάνουμε), και προσπάθησε να πετύχει γκολ. Έχουμε σιχαθεί στην κυριολεξία να βλέπουμε ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να ξεγελάσουν τις αποφάσεις των διαιτητών και να πέφτουν με το παραμικρό.
Σ’ αυτά τα παιδιά, που στο μυαλό τους έχουν το ποδόσφαιρο και όχι το θέατρο, δεν λέμε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ???? Επιτέλους μία φορά ας πούμε ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αυτά για την ιστορία. Και αν ο Τοξότης έκλεψε κάτι, παρακαλούμε να επιστραφεί!!!! Δεν το θέλουμε!!!! Ξ-Ε-Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Α.

Η σύνθεση της ομάδας: Πασπαλάρης, Ρηγίνος, Πουρνάρας, Δεληβασίλης, Παπακυρίτσης, Ντε Λα Κρουζ (26΄ Λένα), Μπόζης,
                                  Μανώλης (85΄ Παραδάκης), Γιούργας, Δεβριάδης, Τσιατσιάνης (79΄Βαλτσιώτης).
Στους άλλους δυο αγώνες της αγωνιστικής είχαμε:

Δημητριάς-Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων 4-0
Απόλλων Κροκίου-Άθλος Αλμυρού      4-0

Η ομάδα της Α.ΠΟ.Β. είχε ρεπό.
Category: Τοξότης Βόλου | Views: 747 | Added by: Avdiritis | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 nofunk  
0 Spam
ayta einai
les na anevoume?

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Όνομα *:
Ηλ.ταχυδρομείο:
Κωδικός ασφαλείας*:
Ο επόμενος αγώνας...

Α'ΕΠΣΘ 23-24 ΤΕΛΙΚΗ
1  Oλυμπιακός

73

2  Αγία Άννα 

65

3  Ρήγας Φεραίος

54

4 Πύρασος 

53

5  Θησέας 

50

6  Τοξότης

34

7  Αίας 

33

8  Αστέρας

32

9  Σαρακηνός  

26

10 Ακρόπολη

24

11 ΓΣ Αλμυρού

23

12 ΑΟ Σκιάθου

20

13 Φθιώτ.Θήβες

20

14 Πανιώνιος 

10

* με αγώνα λιγότερο

Γ' ΕΠΣΘ 23-24 (23η αγων.)
1  ΑΣ Μικροθηβών

58

2  Αγία Παρασκευή

58

3   Ηρακλής Βόλου

57

4  Τοξότης "Β"  

56

5 Ιάσων  

42

6 Απόλλων  

37

7 Νίκη "Β" 

33

8 ΑΟ Σκιάθου "Β"  

27

9  ΑΕ Χλόης *

25

10 Ελευθεριακός   

22

11 Θησέας "Β" 

18

12 ΑΟΑνωΛεχωνίων 

16

13 Πηλέας 

14

14 Μαγνησιακός "Β"*

0

* με αγώνα λιγότερο

Ημερολόγιο
«  Ιανουάριος 2012  »
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Αρχείο


Copyright Rigas Anagnostou © 2024 Free web hostinguCoz