Παρασκευή, 29/03/2024, 02:26:55

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

  

Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο του Τοξότη Βόλου... 94 χρόνια ιστορίας στο Μαγνησιώτικο και Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε...Αποτελέσματα 23ης αγωνιστικής : Πανιώνιος Ν.Ι. - Τοξότης 1-1, Ολυμπιακός - Αγία Άννα 3-1, Φθιώτιδες Θήβες - Ακροπολη 1-1, Αίας - ΓΣ Αλμυρου 0-1, Ρήγας Φεραίος - Αστέρας 2-0, ΑΟ Σκιάθου - Σαρακηνός 1-0, Πύρασος - Θησέας 0-1
ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ο.

Κατηγορίες
Τοξότης Βόλου [630]
Άρθρα που αφορούν την ομάδα του Τοξότη Βόλου
Τοπικό ποδόσφαιρο [771]
Άρθρα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο
Γενικά θέματα [49]
Ιστορία της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου [50]
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την ιστορία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου...
Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου [46]
Άρθρα που αφορούν την ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη Βόλου


Άμεση επικοινωνία
500

Στατιστικά επισκέψεων

Χρήστες συνδεδεμένοι: 1
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι χρήστες: 0

Είσοδος εγγεγραμμένων χρηστών
Ψευδώνυμο:
Κωδικός:
Παραμονή σε 
      σύνδεση
Σε α

Αναζήτηση


13:13:23
"Το τοπικό θα το αλλάξουν οι ίδιοι οι παράγοντες" - H απάντηση
Αρχές Νοεμβρίου (πιο συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου ) δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στο magnesiasports με τίτλο "Το τοπικό θα το αλλάξουν οι ίδιοι οι παράγοντες" ( διαβάστε το άρθρο εδώ  ) .
Ο συντάκτης του άρθρου μάλλον πρέπει να είναι αυτός που πέρσι τον Αύγουστο ενόψει αναδιάρθρωσης των κατηγοριών της ΕΠΣΘ το μόνο επιχείρημα που βρήκε να προβάλλει εναντίον της (λες και δεν υπήρχαν άλλα)  ήταν σε αδρές γραμμές το εξής : " οι ομάδες της Γ' ΕΠΣΘ είναι κατώτερες σε επίπεδο των ομάδων της Β'  και καλά θα κάνουν να κάτσουν στα αυγά τους δηλαδή  στην Γ' και να αγωνίζονται σε πρωτάθλημα των 4 γύρων". Βέβαια ο Αχιλλέας Αχιλλείου και οι Αργοναύτες Αμαλιαπόλεως τον διέψευσαν τερματίζοντας σε υψηλότερες θέσεις (αν και ομάδες της παρακατιανής Γ')  από πολλές ομάδες της Β' . Τέλος πάντων.....
Θα ήθελα όμως να δώσω σήμερα μια απάντηση - συμπλήρωμα στο παραπάνω άρθρο για "τους παράγοντες και το τοπικό".
 
Πρώτον: Οι ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, δεν χωρίζονται μόνο σε πολύ καλούς, καλούς και μέτριους.
Ξεχάσατε άλλες 3 κατηγορίες: τους κακούς, τους πολύ κακούς και τους άσχετους! (διαφωνεί κανένας)?
Δεύτερον: Ασφαλώς και οι παράγοντες πρέπει να σεβαστούν τους διαιτητές, αλλά ξεχάσατε να πείτε ότι και οι διαιτητές πρέπει να σεβαστούν τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. (διαφωνεί κανένας)?
Τρίτον: Δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχετε δει ποδοσφαιριστές που εξαιρέθηκαν από τα παιχνίδια της ομάδας τους επειδή έχασαν σε 3 τετ-α-τετ, ή ένας τερματοφύλακας επειδή ήταν υπεύθυνος για τα γκολ που έφαγε.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που όταν είναι κακοί κάθονται στον πάγκο, ή τους τρώει η κερκίδα, ή όταν είναι επανειλημμένα κακοί φεύγουν από την ομάδα, ή όταν είναι και άσχετοι δεν βρίσκουν ομάδα, και σταματούν και καμία φορά το ποδόσφαιρο. Δηλαδή είναι κάτι σαν την εξαίρεση που ζητούν οι ομάδες για κάποιον διαιτητή. Δηλαδή όταν θέλει να εξαιρέσει κάποιον ποδοσφαιριστή, ή κάποιον προπονητή, δεν τον βάζει στο επόμενο παιχνίδι (για τους πρώτους), ή τον διώχνει (και για τους πρώτους και για τους δεύτερους). (διαφωνεί κανένας)?
Τέταρτον: Ασφαλώς και δεν γίνεται πάντα να είναι σωστοί και μόνο οι διαιτητές να χαλάνε τα παιχνίδια. Καλώς, ή κακώς όμως, οι ποδοσφαιριστές που είναι κακοί και χαλάνε το παιχνίδι της ομάδας τους μπορούν να γίνουν αλλαγή, ακόμη και στο πρώτο λεπτό. Ενώ οι διαιτητές, οι οποίοι διευθύνουν το παιχνίδι, δεν βγαίνουν από το γήπεδο, ακόμη και αν το κάνουν άνω κάτω. (δεν ισχύει το ίδιο για προπονητές και παράγοντες) (διαφωνεί κανένας)?
Ασφαλώς και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και δικαιολογούνται να κάνουν λάθη, όπως όλοι και σε αυτόν το χώρο (του ποδοσφαίρου) και σε όλους τους χώρους. Αυτό που δεν δικαιολογείται είναι τα εγκλήματα!!!
Και δυστυχώς πλέον στο τοπικό (και όχι μόνο), αυτά (τα εγκλήματα) είναι όλο και περισσότερα. Ασφαλώς και οι παράγοντες ενδιαφέρονται πρωτίστως για τις ομάδες τους (θα ήταν περίεργο το αντίθετο) και ασφαλώς έχουν το δικαίωμα να σχολιάσουν αρνητικά οτιδήποτε δεν τους αρέσει.
Αυτή η νέα γενιά από παράγοντες και προπονητές που ζητάτε, έχει βγει, είναι αυτή που διδάσκει ήθος στους ποδοσφαιριστές, που καταρτίζεται, που δουλεύει, που τρέχει και παλεύει για να κρατήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όρθιο (αφού για αυτό μιλάμε), που τιμωρεί τους ποδοσφαιριστές για κακή συμπεριφορά , που προσπαθεί να τους μάθει ότι η δουλειά και η προσπάθεια ανταμείβονται.
Μήπως αυτό που δεν έχει εξελιχθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η διαιτησία?
Μήπως το πρόβλημα δεν είναι η μεγάλη γκρίνια στους αγώνες, αλλά τα εγκληματικά λάθη από ανθρώπους άσχετους με αυτό που κάνουν, τα οποία είναι αυτά που προκαλούν αυτήν τη γκρίνια?
Μήπως θα ήταν καλύτερο, αυτοί που γράφουν συμβουλές για το πώς θα αλλάξει το τοπικό, να παρακολουθούσαν λίγο πιο στενά τα τεκταινόμενα σ’ αυτό, το πώς δουλεύουν οι ομάδες, το πώς φτάνουν να μπουν στο γήπεδο, και το τι γίνεται μέσα σ’ αυτό?
Και μήπως θα ήταν καλύτερο να μην συμβουλεύονται τα ημερολόγια των διαιτητών για το συγκεκριμένο θέμα?
 
......StAvRoS ZaVaLoS......
Χορηγοί

Στηρίζουμε

Χορηγοί

Στηρίζουμε

Χορηγοί

Στηρίζουμε

 

 
 
 
Category: Τοπικό ποδόσφαιρο | Views: 830 | Added by: zavalos | Tags: τοπικό ποδόσφαιρο, 2014-15, διαιτησία | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Όνομα *:
Ηλ.ταχυδρομείο:
Κωδικός ασφαλείας*:
Ο επόμενος αγώνας...

Α'ΕΠΣΘ 23-24 (23η αγων.)
1  Oλυμπιακός 

64

2  Αγία Άννα  

59

3  Ρήγας Φεραίος

48

4 Θησέας 

44

5  Πύρασος  

44

6  Αιας

33

7  Τοξοτης 

31

8  Αστέρας   

29

9  Σαρακηνός  

25

10 ΓΣ Αλμυρου 

23

11 Ακρόπολη 

18

12 ΑΟ Σκιάθου   

16

13 Φθιώτ.Θήβες

15

14 Πανιώνιος 

7

* με αγώνα λιγότερο

Γ' ΕΠΣΘ 23-24 (19η αγων.)
1  Αγία Παρασκευή

49

2  ΑΣ Μικροθηβων

48

3  Ηρακλής Βόλου 

47

4  Τοξότης "Β"  

44

5 Απόλλων  

33

6 Ιάσων

32

7 Νίκη "Β"

25

8 ΑΕ Χλόης *

25

9  ΑΟ Σκιάθου "Β" 

23

10 Ελευθεριακός  

21

11 ΑΟΑνωΛεχωνιων 

16

12 Πηλέας 

11

13 Θησέας "Β" 

9

14 Μαγνησιακός "Β"*

0

* με αγώνα λιγότερο

Ημερολόγιο
«  Νοέμβριος 2014  »
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Αρχείο


Copyright Rigas Anagnostou © 2024 Free web hostinguCoz